FK Borac: Pejović četvrto pojačanje

D. P.
FK Borac: Pejović četvrto pojačanje

BANjALUKA - Štoper Nikola Pejović novi je član Borca, a na Gradski stadion je došao iz slovenačkog Rudara iz Velenja, gdje je proveo posljednjih 11 mjeseci.

Nekadašnji član mlađih reprezentatativnih selekcija rođen je 1988. godine i prošao je kroz omladinske škole Crvene zvezde, Zemuna i italijanskog Empolija u kojem je započeo seniorsku karijeru.

Branio je boje i Pistojezea, hrvatskih Rudeša i Lokomotive, te austrijske Admire, novosadskog Proletera odakle je otišao u redove Rudara iz Velenja.

- Dolazak u Borac je još jedan izazov u mojoj karijeri. Nisam se puno dvoumio kada je stigao poziv iz Banjaluke i smatram da sam povukao dobar potez. Sada je na meni da se što prije dokažem stručnom štabu. Znam da je primarni cilj kluba da se ponovo izađe na međunarodnu scenu. Zato ne sme da bude mnogo filozofije. Moramo naporno da radimo, da se spremimo što bolje za sve što predstoji i da na terenu pokažemo kvalitet - poručio je Pejović, koji je ugovor sa "crveno-plavima" potpisao do ljeta 20024. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana