Finale odbojkaškog Kupa BiH: Bijeljinci žele drugi trofej

D. K.
Finale odbojkaškog Kupa BiH: Bijeljinci žele drugi trofej

BIJELjINA - Odbojkaši Radnika, u subotu od 19 časova, pokušaće da odbrane trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH, osvojen prošle godine. Bijeljinci će u finalu, u Orašju igrati protiv ekipe “Medžik Ajs” Domaljevca.

Izabranici Vladimira Milićevića su protiv istog rivala prošle godine na svom terenu došli do prvog pehara u najmasovnijem takmičenju BiH. Isto to žele i ove godine na vrućem terenu u Posavini. Šef struke Radnika vjeruje u svoje izabranike, ali da ulogu favorita prepušta Domaljevcu.

- U meč ćemo ući sa maksimalnim respektom prema protivniku. Vjerujem da smo kvalitetniji, a pošto su oni domaćini smatram da su favoriti. Favoriti su i zbog toga što su nas dobili u oba ligaška meča ove sezone, ali mislim da će to biti motiv više za nas da pokažemo da smo u oba ta susreta imali loš dan. Nadam se da će moji momci na teren izaći maksimalno motivisani, a nema veće motivacije od finala Kupa BiH. Rekao sam momcima, a reći ću im ponovo, da se opuste, da igraju i budu fokusirani. Mislim da će nas to dovesti do dobre igre i povoljnog rezultata - rekao je Milićević.

Sa trenerom Milićevićem saglasan je i primač serve Nemanja Jelić, koji je takođe svjestan težine zadatka, ali je pozvao sve navijače Radnika da dođu u Orašje i podrže “plavo-bijeli” tim.

- Očekuje nas do sada najbitnija utakmica u sezoni. Očekuje nas teška utakmica, protiv jakog rivala. Dva ligaška poraza su nam motiv da damo sve od sebe i da potvrdimo kakva smo ekipa i za šta smo sve spremni. Pozivam naše navijače da dođu u Orašje da nas podrže te da uz njihovu pomoć osvojimo pehar namijenjen pobjedniku Kupa BiH - istakao je Jelić.

U ženskom finalu Kupa BiH, takođe, u subotu u Orašju, ali od 16 časova sastaju se Bimal Jedinstvo i Gacko.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana