Džumhurove suze u Banjaluci

Milan Zubović
Džumhurove suze u Banjaluci

BANjALUKA - Teniser iz BiH Damir Džumhur nije mogao da sakrije suze nakon poraza u finalu 20. jubilarnog izdanja Srpska opena, ali ne zbog neuspjeha u odlučujućem meču protiv Fabijana Marošana već zbog svega što je prošao posljednjih sedmica.

Čelendžer u Banjaluci bio je povratnički za Džumhura koji je prošlog maja imao upalu pankerasa pa je bio u bolnici nakon čega je napravio dužu pauzu, ali sada se vratio na teren. Sjajnim igrama stekao je simpatije banjalučke publike koja ga je nagradila velikim aplauzom nakon finalnog meča. Suze nije mogao da sakrije i govor nakon finalnog meča prekidao je nekoliko puta jer mu je zastala knedla u grlu, a svaki put dobio bi ovacije sa tribina.

- Ove suze nisu zbog poraza. Hvala publici koja je došla na finale i koja me bodrila cijele sedmice. Nisam očekivao da će na kraju sve ovako da ispadne i da ću doći do finala, nakon svega što se izdešavalo. Veliko vam hvala i žao mi je što večeras nisam mogao da pružim bolju borbu. Fabijan je bio prejak. Hvala direktoru, sudijama, skupljačima loptica... svaka vam čast na organizaciji turnira. Ovo je bila prelijepa sedmica i drago mi je što sam dobio poziv da dođem u Banjaluku nakon deset godina i nadam se da ću imati priliku da ponovo dođem. Hvala svima koji su me podržali, mom timu, selektoru Dejvis kup reprezentacije Zoranu Zrniću, mojoj porodici, mom sinu koji nije sa mnom sada. Htio sam da posvetim titulu njemu, ali se nadam da će biti prilike. Izvinite zbog ovih emocija, nije zbog poraza nego jednostavno zbog svega što se dešavalo u prolosti i nadam se da će biti ljepših stvari - istakao je Džumhur.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana