Dušan Cvjetković najbolji sportista Petrova u 2022.godine

Srna
Foto: Agencije

PETROVO - Džudista kluba "Ozren" iz Petrova Dušan Cvjetković izabran je za najboljeg sportistu ove opštine u 2022. godini.

Za najuspješniji sportski kolektiv izabran je Planinarski klub "Ozren-Kraljica 883" iz Petrova, a članu Upravnog odbora ovog kluba Milomiru Vasiću uručeno je priznanje za individualni doprinos u razvoju planinarstva u tom opštini. 

Stručni žiri je za najuspješnijeg juniora proglasio fudbalera Fudbalskog kluba "Ozren" iz Petrova Luku Nedića, a za kadeta džudistu kluba "Ozren" Stefana Katanića. 

Priznanje za najboljeg sportskog radnika dobio je Slaviša Simić, član Fudbalskog kluba "Zvijezda" iz Kakmuža, a za trenera Njegoš Dujaković, ispred Škole fudbala Fudbalskog kluba "Ozren" iz Petrova. 

Kao najperspektivniji mladi sportisti proglašeni su Nemanja Baji, Luka Mišanović, Marko Katanić i Matej Mišanović iz košarkaškog kluba "Ozren" iz Petrova, džudista kluba "Morote" Karanovac Aleksa Ristić, stonoteniser kluba "Ozren" iz Petrova Ognjen Radulović. 

Među najperspektivnijim mladim sportistima su Džoni Bahnan, Luka Pejić, Valentina Đurić, Angelina i Georgina Bahnan džudisti kluba Ozren", te Filip Dujaković fudbaler kluba "Željezničar" iz Doboja, Milica Ćuković i Aleksandra Pupovac, fubalerke kluba "Ozren" iz Petrova. 

Škola fudbala Fudbalskog kluba "Ozren" iz Petrova ponijelo je priznanje za najuspješniju školu sporta u 2022. godini. 

Plaketa za životno djelo u oblasti sporta opštine Petrovo dodijeljeno je Dušku Petroviću iz Petrova. 

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković tokom obraćanja zahvalio je sportskim kolektivima iz ove opštine što su, uprkos svim poteškoćama, umjesto na ulici djeca na sportskim borilištima kako bi se izgradili u plemenite i dobre ljude. 

Organizator manifestacije "Veče sporta opštine Petrovo" je Kulturno-turistički i sportski centar, a pokrovitelj opština Petrovo. 

Sva priznanja najboljim sportistima uručena su na večerašnjoj svečanosti u Petrovu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana