Dubičanka napravila transfer karijere

D.D.
Dubičanka napravila transfer karijere

ŠIOFOK- Najbolja rukometašica prvenstva BiH za prošlu sezonu Jovana Ilić karijeru nastavlja u Mađarskoj. Sjajna Dubičanka je ostvarila transfer karijere i potpisala je za mađarski Šiofok.

Ilićeva je sa Grudama osvojila „duplu krunu“ u BiH, a ranije je još nastupala za podgoričku Budućnost. Bila je i najbolji strijelac lige sa 227 golova. Njen novi klub je završio na petoj poziciji.

-Srećna sam što sam se pridružila tako sjajnom timu kao što je Šiofok. Vidjela sam da će naredne sezone ekipe biti sastavljena od mladih veoma talentovanih igračica i privukao me taj koncept kluba. Želim da se dodatno razvijam, da iskoristim ovu priliku koja mi se pruža. Nadam se da privikavanje na novu sredinu ići brzo i uvjerena sam da zajedno možemo ostvariti postavljene ciljeve. – rekla je Jovana Ilić nakon potpisivanja ugovora.

Glavni  trener mađarskog tima Endre Koi ističe da Jovana ima sjajan potencijal.

- Jovana je mlada, ambiciozna rukometašica koja je imala sjajan učinak u svojoj ligi. Nama je bio potreban takav igrač koji može da odgovori na nekoliko pozicija u timu i drago mi je što smo je doveli – poručio je trener mađarske ekipe. D.D.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana