Donatorsko veče OFK Spartak 2013: Savez pomaže sa 120.000 maraka

G.S.
Donatorsko veče OFK Spartak 2013: Savez pomaže sa 120.000 maraka

BANjALUKA - Fudbalski savez Republike Srpske pomoći će OFK Spartak 2013 sa 120.000 maraka, a ovaj novac biće iskorišćen u prvoj fazi izgradnje trening centra ovog kluba.

To je na donatorskoj večeri OFK Spartak 2013 obećao prvi čovjek fudbala Srpske Vico Zeljković.

- Sigurno je da je lakše i Fudbalskom savezu Republike Srpske da imamo jedan ovakav klub kao što je Spartak i njihove predstavnike koji sigurno znaju šta rade i imaju viziju na koji način ovaj klub treba da se razvija. FSRS pomoći će ovaj projekat i učestvovati u izgradnji prve faze sa 120.000 maraka. To je već dogovoreno i sigurno je da ćemo pomoći i u narednim fazama, u zavisnosti od mogućnosti saveza. Brojimo više od 350 klubova i nije lako pronaći sredstva i pomoći svakom klubu - naglasio je Zeljković.

Donatorsko veče “spartanaca” na Banjalučkom velesajmu održano je u prisustvu brojnih privrednika, ali i bivših i sadašnjih fudbalera, te drugih gostiju iz političkog i javnog života Republike Srpske, na kojem su predstavljeni ideja i projekat o izgradnji trening-centra.

- Omladinski fudbalski klub Spartak 2013 dosadašnjim razvojem je prerastao vlastite kapacitete i došlo je vrijeme za nešto više. Vremenom smo napredovali kao klub i trenutno imamo takmičarske selekcije u svim nadmetanjima, osim Premijer lige BiH, i to je naš veliki uspjeh, ali sigurno je da nećemo stati na tome i pokušaćemo da napredujemo u svakom pogledu. Ušli smo u izgradnju terena, za svijet malog, za nas velikog, sa svim pratećim objektima za rad vani i unutra, a FSRS je napomenuo da će biti jedan od glavnih partnera u izgradnji našeg trening-centra i na tome im hvala - naglasio je predsjednik Spartaka Aleksandar Vrhovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana