Dodik sa predsjednicima bokserskih saveza Srpske i Srbije

ATV
Dodik sa predsjednicima bokserskih saveza Srpske i Srbije

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predsjedavao je danas, u Palati Republike, redovnom sjednicom Organizacionog odbora za održavanje finala Bokserske lige Srbije u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Predsjednik Srpske je naveo da ga raduje što će biti pokrovitelj ovako značajnog i velikog sportskog događaja, kojim će još jednom biti potvrđena sjajna saradnja i jedinstvo bokserskih saveza Republike Srpske i Srbije.

Predsjednici ova dva saveza, Zoran Rašljić i Nenad Borovčanin su izrazili zahvalnost predsjedniku Dodiku na svesrdnoj pomoći i podršci u organizaciji ove sportske manifestacije, zbog koje će Banjaluka i Republika Srpska u narednim danima biti u znaku boksa, navodi se u saopštenju.

Tokom sjednice, predsjednik Republike je zahvalio predsjednicima bokserskih saveza Srpske i Srbije i rukovodstvu Bokserskog kluba "Slavija" Daliboru Petkoviću i Budimiru Stankoviću na razvoju ovog borilačkog sporta u Republici Srpskoj i vraćanju na stare staze slave i uspjeha.

Predsjednik Dodik je istakao da će u ovom takmičenju učestvovati sjajni bokseri kojima je poželio mnogo sportskog uspjeha, te pozvao građane da u što većem broju isprate ovaj borilački spektakl i izrazio nadu da ćemo zajedno, nakon 50 godina, svjedočiti tituli banjalučkog kluba "Slavija", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana