Dodik razgovarao sa srpskim vaterpolistima

Srna
Dodik razgovarao sa srpskim vaterpolistima

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je na prijemu u Banjaluci koji je organizovao za dio vaterpolo reprezentacije Srbije, osvajače zlatne olimpijske medalje iz Pariza, čestitao vaterpolo reprezentaciji Srbije za ovaj impozantan uspjeh kojim su potvrdili sportski međunarodni ugled Srbije u svijetu, na radost i ponos svih ljudi u Republici Srpskoj.

Dodik je naglasio da ga raduje izuzetna saradnja koja postoji između klubova i vaterpolo reprezentacije Republike Srpske i Srbije, što potvrđuje i ova posjeta u okviru koje su reprezentativci Srbije gosti Vaterpolo kluba “Borac”, s ciljem daljeg unapređivanja specijalnih paralelnih veza Srpske i Srbije u oblasti sporta, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Predstavnici vaterpolo reprezentacije Srbije - kapiten Nikola Jakšić, Radomir Drašović i Jugoslav Vasović iz Vaterpolo saveza Srbije, koji su osvojili zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, upoznali su predsjednika Srpske o budućim planovima, te izrazili zahvalnost za srdačan prijem u Palati Republike i za kontinuiranu podršku.

Tokom prijema predsjednik Republike Srpske uputio je posebne pozdrave selektoru Urošu Stevanoviću koji je, nažalost, bio spriječen da prisustvuje prijemu.

Prijemu kod predsjednika Republike Srpske prisustvovali su i direktor Vaterpolo kluba Borac Davor Josipović i predsjednik kluba Srđan Lakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana