Dodik na čelu Organizacionog odbora Međunarodnog rukometnog turnira

Srna
Dodik na čelu Organizacionog odbora Međunarodnog rukometnog turnira

DOBOJ- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izabran je danas za predsjednika Organizacionog odbora ovogodišnjeg Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2023", odlučila je dobojska Skupština grada.

Dobojski odbornici su imenovali članove Organizacionog odbora - za zamjenika predsjednika izabran je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, a za člana proslavljeni rukometaš Danijel Šarić.

U Odbor, koji ima 29 članova, imenovani su i ministri pravde i porodice omladine i sporta Republike Srpske Miloš Bukejlović i Selma Čabrić, poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nina Bukejlović, Danijel Jošić, Aleksandar Subotić, Srđan Todorović, poslanici u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sanja Vulić i Obren Petrović, ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Sevlid Hurtić.

Prema podacima sa zvaničnog sajta ove manifestacije, 54. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2023" biće održan od 15. do 18. avgusta.

Dobojski hram rukometa postao je u protekle četiri i po decenije mjesto gdje se okupljaju najbolji klubovi i majstori rukometne igre i mjesto gdje se igra najkvalitetniji i najlepršaviji rukomet.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana