Dobar otpor Radnika u CEV kupu: Omonija ipak prejaka

D.D.
Dobar otpor Radnika u CEV kupu: Omonija ipak prejaka

BIJELjINA - Odbojkaši Radnika nisu uspjeli da se plasiraju u drugo kolo CEV kupa, pošto su u revanšu na svom parketu poraženi od kiparske Omonije 3:1 (17:25, 33:35, 26:24, 17:25).

Bijeljinski tim je odigrao odličan meč, ali je rival pokazao da je u ovom momentu ipak kvalitetniji. Sjajni Brazilci Teo Lopez (nekad reprezentativac) te Žesus Fernando su bili odlični. Najefikasniji u Radniku bio je Miodrag Marinković  sa 23 poena.

- Nadali smo se da možemo doći do pobjede, posebno nakon prvog meča na Kipru. Ipak, rival je u revanšu odigrao puno bolje. Borili smo se do kraja, a šteta je što u drugom setu nisu iskoristili naše šanse i izgubili smo taj period 33:35. Ipak osvojili smo set i generalno ostavili dobar utisak. Treba napomenuti da je jedan od Brazilaca bio član reprezentacije i jedan od najboljih igrača Svjetske lige, dok je Rus bio korektor u Zenitu. Izuzetno iskusna ekipa protiv koje smo odigrali veoma dobar meč. Za nas će ovo biti veliko iskustvo u to sam siguran, posebno ovaj drugi meč. Sad se okrećemo domaćem prvenstvu. Uprkos svim problemima počeli smo pobjedom u derbiju i želimo da nastavimo u istom ritmu - rekao je odbojkaš Radnika Nikola Drljić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana