Derbi šestog kola Prve lige igra se u Prijedoru: Duel bivših premijerligaša

D. P.
Derbi šestog kola Prve lige igra se u Prijedoru: Duel bivših premijerligaša

BANjALUKA - U derbiju šestog kola Prve fudbalske lige Republike Srpske u subotu od 16.30 časova na Gradskom stadionu u Prijedoru snage će odmjeriti Rudar Prijedor i Radnik.

Biće to duel dvije ekipe koje su prošle godine bili premijerligaši, a u ovoj sezoni pokušaće da se vrate u elitni rang mada ne spadaju u najveće favorite šampionata. “Rudari” su već na startu doživjeli ubjedljiv poraz od aktuelnog šampiona Krupe, a potom su zaigrali mnogo bolje i u preostala četiri susreta osvojili deset bodova. S druge strane, start Radnika u eliti Srpske bio je jedno vrijeme i neizvjestan, ali se situacija značajno popravila i Bijeljinci su na startu sezone ostvarili tri pobjede, a potom su u prvoj od dvije odgođene utakmice poraženi na gostovanju kod Famosa 0:2.

Ostali parovi šestog kola Prve lige Republike Srpske: subota: Slavija - Drina (Z), Podrinje (J) - Tekstilac, Sloboda (NG) - Laktaši (16.30 časova), Alfa Modriča - Krupa (20), nedjelja: Sloboda (MG) - Famos, Omarska - Kozara (16.30). Igrano u petak: Željezničar Sport tim - Ljubić, Zvijezda 09 - Sutjeska.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana