Dejan Bižić: U Višegradu se mi pitamo

D.D.
Dejan Bižić: U Višegradu se mi pitamo

VIŠEGRAD - Najveću pažnju u petom kolu rukometnog prvenstva BiH izazvaće komšijski derbi u Višegradu. Domaći tim će ugostiti Goražde i tražiti šansu da popravi svoj bodovni saldo.

Višegrad je u prva četiri kola ostvario pobjedu i remi uz dva poraza, čime u redovima novog premijerligaša mogu da budu zadovoljni. 

Njihov rival Goražde je ostvario po dvije pobjede i poraza. Svoj kvalitet su pokazali pobjedom nad Borcem u prvom kolu. Zbog toga se očekuje velika borba u ovom duelu.

- Biće ovo prvi komšijski derbi u elitnom rangu. Dosad smo igrali prijateljske mečeve. Goražde je iskusna ekipa koja zna igrati rukomet i sigurno da će doći u Višegrad po bodove. Ali, naravno, mi ih spremni dočekujemo ,jer smo ipak domaćini i mi se za sve pitamo na  našem parketu. Ako budemo pravi, nadamo se uspjehu. Dobro smo se spremili i nadamo se da ćemo doći do trijumfa. Što se tiče starta prvenstva, mlada smo ekipa, imamo nekoliko igrača sa iskustvom igranja Premijer lige pa ne možemo biti nezadovoljni bodovnim saldom. Mišljenja sam da smo prosuli bod kod kuće sa Slobodom, ostalo je sve bilo nekako realno za očekivati -  istakao je Dejan Bižić, golman Višegrada.

U ovom kolu  sastaju se: subota: Maglaj - ORK Bosna (19), Višegrad HED -Goražde (19), Konjuh - Sloga (19),  nedjelja: Čelik - Krivaja (17). Ostali mečevi su odgođeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana