Danijel Ljuboja za "Glas": Vidić rješenje za narednih 20 godina

Dejan Kondić
Danijel Ljuboja za "Glas": Vidić rješenje za narednih 20 godina

PARIZ - Fudbalska Srbija u utorak 14. marta dobiće predsjednika Saveza. Kandidati za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), odnosno njihovi timovi već su poznati. Može biti samo jedan - Nemanja Vidić ili Dragan Džajić. Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Danijel Ljuboja za "Glas Srpske" ističe da obe ruke diže za saigrača iz reprezentacije Nemanju Vidića i smatra da je on rješenje za narednih 20 godina

- Nemanja nam je potreban, ne sledeće tri godine, već 20 godina da bude tu i da vodi fudbal. Sigurno je da je on okupio oko sebe ljude od digniteta. Bitno je da imamo jednog kvalitetnog čoveka, koji svoje vreme uzima da bi srpskom fudbalu bilo bolje. On je neko ko je imao brilijantnu karijeru, bio kapiten u jednoj svlačionici u kojoj znamo kakvi su asovi bili. Dakle, neko je ko je ostvaren, ko zna kako je biti vođa. Moramo gledati unapred i eventualni Nemanjin dolazak na čelo saveza bio bi velika stvar - rekao je Ljuboja.

Nekada ubojiti golgeter brojnih francuskih klubova ističe da je Vidić neko ko je oduvijek bio principijelan i kao igrač.

- On je uvek bio profesionalac, pravičan čovek, uvek je govorio ono što misli. Nisam igrao s njim u Zvezdi, nismo se ni družili sad nešto, ali za to vreme koje ga znam iz reprezentacije, video sam principijelnog čoveka. Prema svima u nacionalnom timu odnosio se normalno, bez obzira da li je neko mlađi ili stariji. Osetio sam normalnog čoveka - istakao je Ljuboja.

Kompletan intervju sa Danijelom Ljubojom možete pročitati u ponedjeljak u "Glasu Srpske".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana