Ćurić: Osvajanje kupa Srpske - najveći uspjeh RK Leotar

Srna
Foto: Srna

TREBINjE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je Rukometni klub Leotar osvajanjem Kupa Republike Srpske postigao svoj najveći uspjeh i da će grad nastojati da ih dodatno motiviše finansijama, ali i kada je riječ o infrastrukturi.

Ćurić je na prijemu za rukometaše Leotara rekao da je ovo još jedan podstrek za realizaciju projekta izgradnje nove sportske dvorane, uz podršku energetskog sektora i Vlade Republike Srpske.

Predsjednik Rukometnog kluba Leotar Stevan Bekan rekao je novinarima da su ponosni na ovaj rezultat, te zahvalio igračima i stručnom štabu kluba, kao i Gradskoj upravi Trebinje i “Elektroprivredi Srpske” za pomoć.

- Igrači su ostavili srce na terenu. Bili su maksimalno motivisani i odigrali su odličnu utakmicu protiv banjalučkog Borca, čime je ovaj rezultat još veći - istakao je Bekan.

On je naveo da rukometaše u narednom periodu očekuje takmičenje u Premijer ligi, Kup BiH, te evropska utakmica.

Trener  Leotara Dragiša Koraćević rekao je da je osvojeni trofej plod rada u zadnjih par godina i da su zasluženo pobijedili Borac.

Kapiten Aleksandar Milojević rekao je da je ekipa pokazala slogu i zajedništvo, te zahvalio igračima za zalaganje na terenu.

Rukometaši Leotara osvojili su proteklog vikenda Kup Republike Srpske nakon što su u finalu savladali “Borac M:tel” rezultatom 30:26 /14:12/.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana