“Crveno-plavi” odbojkaši ostvarili važnu pobjedu protiv Jedinstva

Dejan Kondić
“Crveno-plavi” odbojkaši ostvarili važnu pobjedu protiv Jedinstva

BANjALUKA - Odbojkaši Borca savladali su u “Boriku” Jedinstvo iz Brčkog sa 3:1 (28:26, 21:25, 25:19, 25:18) u meču 13. kola Premijer lige.

Izabranici Miše Marjanovića ovim trijumfom gotovo sigurno

obezbijedili su opstanak u najvišem rangu, iako će mladi stručnjak imati šta da kaže svojim momcima uprkos upisanim bodovima.

Mladost donosi greške, mladost treba istrpjeti, ali u razgovoru za “Glas Srpske” Marjanović poručuje da neće tolerisati disciplinu u igri svojih momaka.

- Najvažnije da su bodovi ostali u Banjaluci koji su nam, po meni,

obezbijedili opstanak. Međutim, iskreno nisam zadovoljan odnosom mojih momaka prema utakmici. Previše smo griješili. Imali smo dobijen drugi set i izgubili smo ga direktno svojim greškama. Momci kao da su bili odsutni, ali riješićemo to na treninzima, jer ovako dalje neće moći.

Nedopustivo je da neko uđe na teren izgubljen, da zaboravi šta smo se dogovorili. Jesu momci bili pod pritiskom, svjesno sam im ga nametnuo, ali to nema veze, moraju bolje. U narednom kolu idemo na noge šampionu i igraćemo bez imperativa, opuštenije - istakao je Marjanović.

Tužni su poslije meča bili odbojkaši Jedinstva. Imali su šansu u prvom setu, ali na kraju nisu uspjeli.

Trener Brčaka Miloš Mitrović žali zbog propuštene prilike, ali poručuje da nema predaje u borbi za opstanak u društvu najboljih.

- Obje ekipe su mlade, negdje je i normalno da se malo više griješi. Borac je zasluženo pobijedio. Imali smo taj prvi set, ali ponavljaju nam se cijelu sezonu neke greške. Pokušavamo ih popraviti. Nismo iskoristili svoju šansu, ali ima još utakmica do kraja, ne predajemo se. Borićemo se sigurno do kraja sezone - poručio je Mitrović.

Radnik lako do bodova

Aktuelni šampion Radnik sa maksimalnih 3:0 savladao je Gacko u gostima te tako trijumfalno nastavio drugi dio sezone. Rezultati 13. kola

prvenstva BiH: Ljubinje - Bosna 2:3, Modriča - Kakanj 78 1:3, Napredak - “Medžik Ajs” Domaljevac 2:3. Plasman: Napredak 35, Radnik 31, Domaljevac 31, Kakanj 28, Bosna 17, Borac 14, Modriča 13, Jedinstvo 10 Ljubinje 9,Gacko 7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana