Čabrilo: U našoj dvorani mi se pitamo

D.D.
Čabrilo: U našoj dvorani mi se pitamo

NEVESINjE - Rukometaši Hercegovine imaće premijerni nastup u novoj sezoni prvenstva BiH na svom parketu protiv novog premijerligaša Čapljine (subota, 19 časova).

Nakon mnogo nedoumica, ekipa iz Nevesinja će opet da igra elitni rang. Tim je promijenjen u odnosu na prošlu sezonu, ali svi se nadaju da će nastaviti sjajnu seriju rezultata jer su na svom terenu poraženi samo od Izviđača i Leotara.

- Nakon dugo isčekivanja vraćamo se u našu dvoranu gdje se mi pitamo, pred nama je prva utakmica pred našom vjernom publikom. Prošle sezone smo pokazali da se na domaćem parketu mi pitamo i  smo tvrd protivnik. U goste nam dolazi ekipa koja je nova u prvenstvu BiH i ako je prošlo kolo izgubila od kvalitetne ekipe Vogošce, sigurno je da su dobra ekipa. Čapljina je spoj mladosti i iskustva, sigurno neće biti lak protivnik i pred nama je tvrda utakmica sa mnogo uzbuđenja, pa očekuje uzbudljivu i dobru rukometnu predstavu. Ovom prilikom bih se zahvalio našoj publici koja nas je prošle sezone '' nosila'' i bili smo gotovo nepobjedivi u našem ponosnom i prkosnom Nevesinju. Očekujemo tako i sutra da bude puna dvorana i da pobijemo zajedno - poručio je krilni rukometaš Vojislav Čabrilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana