Burna uvertira za “Hektor fajt najt 2” spektakl: Pantić i Jordanesku zakuvali na vaganju

Dušan Repija
Burna uvertira za “Hektor fajt najt 2” spektakl: Pantić i Jordanesku zakuvali na vaganju

LAKTAŠI - Šest mjeseci priprema je iza “Hektor tima” koji je spremio veliki spektakl za večerašnji “Hektor fajt najt 2”, a najbolji K1 borci iz regiona pokazaće svoje umijeće u jedinstvenoj atmosferi Svečanog salona “Felikitas” u Romanovcima kod Laktaša.

U glavnoj borbi večeri domaća uzdanica Čedo Pantić odmjeriće snage sa Rumunom Nikolasom Jordaneskuom. Da će biti vatreno, pokazali su već na vaganju pošto je malo nedostajalo da borba počne tridesetak časova ranije nego što je predviđeno.

- Očekuje nas dobra predstava. Protivnik je naoštren i nadam se da se biti dobar rival. Spreman sam za izazov, očekujte me još brutalnijeg. Želim svim učesnicima mnogo sreće - rekao je Pantić.

Domaćini su se potrudili da “fajt kard” bude sjajan iako su se suočili sa dosta problema i neizvjesnosti, što zbog povreda boraca, što zbog pandemije. Mnogo vatre očekuje se u duelu člana banjalučkog Ares Džima Danila Tošića i Jonuta Busioka iz Rumunije.

- Vjerujem da meč neće potrajati dugo jer sam ga jedva dočekao. Prethodni sam izgubio, ostao je gorak ukus u ustima, ali sam sada spreman da se vratim na pobjednički put. Najteži dio koji se zove skidanje kilograma je iza mene, pa sa nestrpljenjem očekujem da se popnem na ring - rekao je Tošić.

Najatraktivniji dio večeri trebalo bi da bude sudar teškaša Mladena Kujundžića iz Hrvatske i Strahinje Mitrića iz Srbije. Kujundžić je proslavljeno ime u svijetu kik-boksa, momak koji je prošao najveće svjetske organizacije, te je poručio da očekuje pobjedu, ali i veliki izazov, jer je Mitrić u ranijim izdanjima pokazao kvalitet.

- Četvrti put sam u Republici Srpskoj i svaki put do sada bila je sjajna organizacija. Prema ovom što sam vidio dan prije meča, ponovo će biti odlično. Sve je na vrhunskom nivou. Nadam se da ćemo publici prirediti pravi spektakl. Naravno, vjerujem u svoju pobjedu - podvukao je Kujundžić.

U ostalim borbama snage će odmjeriti Rade Starčević - David Jovičić, Jasmin Ramić - Dušan Radović, Rasim Alunović - Marko Germek, Viktor Vasić - Miroslav Vujović i Damjan Savanović - Jovica Krdžić.

Prenos na “Jutjubu”

Osim što će biti sjajnih borbi, “Hektor fajt najt 2” biće korak naprijed u scenskom i produkcijskom smislu, a pored direktnog prenosa putem “Jutjub” kanala, uživo će moći da ga posmatra 800 gledalaca.

- Potrudili smo se da sve izgleda na svjetskom nivou. Ovo je naš drugi događaj koji organizujemo i siguran sam da će sve proteći u najboljem redu - rekao je menadžer KBS Hektor Dejan Srdić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana