Borcu 100.000 KM od Stanivukovića

Milan Zubović
Foto: A. Čavić

BANjALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković upriličio je danas prijem za rukovodstvo Rukometnog kluba Borac u Gradskoj upravi i tom prilikom rekao kako će ovaj klub ponovo da stane na noge.

- Rukometni klub Borac zaslužuje našu snažnu podršku i pažnju, pogotovo u trenucima kada se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji. U potpunosti razumijemo trenutno stanje u klubu i zbog toga ćemo izvršiti uplatu u iznosu od 100.000 maraka kako bi Borac, simbol našeg grada, opet čvrsto stao na noge. Izdvojićemo i dodatna novčana sredstva za organizaciju i održavanje predstojećeg Svesrpskog kupa, koji će biti održan u Banjaluci 12. i 13. septembra - rekao je gradonačelnik.

Naglasio je i to kako opstanak Rukometnog kluba Borac ne smije biti doveden pod znak pitanja.

- Zbog toga ću biti i svjedok na suđenju u predmetu koji se odnosi na bespravno oduzimanje njihovih prostorija, a član uprave ovog kluba biće moj blizak saradnik Boris Aljetić čime ćemo dodatno pokazati pažnju ovom klubu - naglasio je Stanivuković.

Dodao je da i u budućnosti RK Borac može računati i na njegovu ličnu podršku, a sve u cilju da ovaj klub bude na krovu Evrope, što i zaslužuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana