Borac protiv Kairata traži prvi trijumf u Antaliji

D.P.
Borac protiv Kairata traži prvi trijumf u Antaliji

ANTALIJA - Fudbaleri Borca sutra od 15.30 časova u Beleku igraju treću kontrolnu utakmicu u Turskoj, a protivnik im je višestruki prvak Kazahstana, Kairat.

Banjalučani u duelu sa protivnikom Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona priželjkuju prvu pobjedu poslije dva remija, sa Akronom (2:2) i Arsenalom iz Tule (0:0).

Bilo je planirano da Borac igra protiv ukrajinske Oleksandrije, ali je došlo do promjene.

- Očekuje nas zahtjevna utakmica, protiv ekipe koja konstantno igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Kairat je težak protivnik, da li će izaći u najjačem sastavu ne znamo. Arsenal je izašao u dosta jakoj postavi protiv nas, ali smo odigrali 0:0. Sigurno je da bismo voljeli da ostvarimo prvu pobjedu na pripremama, ali najvažnije je da ne bude nikakvih povreda, da pružimo jak otpor, da pokažemo neke stvari koje možemo, na kojima ćemo težiti u nastavku prvenstva - rekao je štoper Borca Strahinja Bošnjak.

I vezista Dejan Meleg je naglasio da je normalno da se ide na pobjedu, ali da se radi o izuzetno jakom protivniku.

- Nije akcenat na rezultatu, najbitnije je da se dobro spremimo i imamo određene minute da bismo bili spremni za nastavak sezone. Normalno kad igraš ne voliš da izgubiš, tako je ko god je na drugoj strani terena. Kairat je ozbiljna ekipa, sama činjenica da su igrali u Evropi protiv velikih ekipa i pobeđivali ih govori o njihovoj snazi - rekao je Meleg.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana