Borac igra protiv Sutjeske u sedmom kolu Druge ABA lige: Juriš na šestu pobjedu

G.S.
Borac igra protiv Sutjeske u sedmom kolu Druge ABA lige: Juriš na šestu pobjedu

ČAJETINA - Šestu pobjedu u Drugoj ABA ligi košarkaši Borca juriće danas od 15 časova protiv Sutjeske na trećem turniru regionalnog takmičenja koje se održava na Zlatiboru.

Banjalučani imaju i jedan poraz do sada, baš kao i ekipa iz Nikšića koja je takođe na skoru 5-1. Biće to treće međusobno odmjeravanje snaga ova dva tima, a trenutno je 1-1 u pobjedama. Lakše nego što se očekivalo “crveno-plavi” su upisali pobjedu u šestom kolu, kada su nadigrali Pelister. Svjesni su da sada neće imati lagan zadatak jer Nikšićani pretenduju na visok plasman.

- Čeka nas još jedna teška i bitna utakmica protiv Sutjeske koja je iskusna i čvrsta ekipa. Naš plan je, kao i svaku utakmicu, početi jako od prve sekunde sa čvrstom i fokusiranom odbranom i pametnom igrom u napadu, te pokušati da dođemo do pobjede - rekao je član Borca Jan Rebec.

Slovenac igra svoju prvu sezonu u Banjaluci, gdje se nametnuo kao jedan od bitnih igrača u mašineriji trenera Zorana Kašćelana.

- Vrlo dobro sam se privikao na tim,­ čime sam posebno zadovoljan, pogotovo jer je ovo moja prva sezona van Slovenije i prva gdje sam najstariji u timu. Saigrači su mi olakšali mnogo toga, stvarno su dobri momci i užitak je igrati s njima - izjavio je Rebec.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana