Borac domaćin Zrinjskom u Ligi BiH: Lakić: Da pobjedom krenemo za Široki

M. Z.
Borac domaćin Zrinjskom u Ligi BiH: Lakić: Da pobjedom krenemo za Široki

BANjALUKA - Premijerni meč 16. kola Lige BiH košarkaši Borca odigraće večeras od 19 časova protiv Zrinjskog. Banjalučanima će ovaj susret poslužiti kao uvertira za posljednji turnir Druge ABA lige koji idućeg ponedjeljka počinje u Širokom Brijegu.

“Crveno-plavi” drže drugo mjesto na tabeli Lige BiH s 13 pobjeda i samo dva poraza, dok u regionalnom takmičenju imaju skor 7-3 i takođe drže drugu poziciju. Iako je Zrinjski posljednjeplasirani tim na tabeli član Borca Stefan Lakić ističe da se spremaju kao da igraju protiv lidera.

- Imali smo dužu pauzu bez utakmica koju smo iskoristili da pojačamo trening i podignemo formu jer nas očekuje izuzetno zahtjevna završnica sezone na oba fronta. Zrinjski je posljednji na tabeli, ali nas to ne smije zavarati jer i on ima svojih dobrih strana u igri pa bi mogao da iskoristi svako naše opuštanje. Spremni ćemo dočekati meč i pobjedom bi napravili sjajnu uvertiru za turnir u Širokom, gdje nas očekuju mečevi s Podgoricom, TFT-om i Šenčurom - izjavio je Lakić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana