Bokseri Slavije protiv najjačeg tima Austrije

D.D.
Bokseri Slavije protiv najjačeg tima Austrije

BANjALUKA -  Bokseri Slavije imaće veliki izazov u Beču gdje će na humanitarnoj reviji se takmičtiti protiv najbolje austrijske ekipe.

Put Beča idu Mihajlo Đekić, Luka Veljović, Aljaž Sircelj, Bojan Zečević, Nejc Petrič, Leo Cvitanović , Dušan Radović i Brajan Jovanović.

Predsjednik kluba Dalibor Petković ističe da je ovaj poziv sjajna prilika za ekipu da vidi gdje je protiv kvalitetnih rivala.

- Naši rezultati u proteklom periodu su prepoznati i u Evropi. Slavija kao šampion Srbije je dobila poziv za humanitarnu reviju u Beču za djecu sa Daunovim sindromom. Ekipa je spremnam vjerujem da će osvjetlati obraz i prikazati se u najboljem svjetlu- rekao je Petković.

I to nije sve, jer su Banjalučani dobili još jedan poziv za megdan sa još jačim rivalom

- Osim Beča dobili smo poziv i iz Berlina protiv šampiona Bundeslige. Drago nam je što se za Slaviju opet zna u Evropi i provjera će biti prava da vidimo gdje smo. Ekipa je super, odlično smo radili i nadamo se pobjedi- istakao je sportski direktor Igor Savičić.

Slaviju je pojačao Dušan Radović u kategoriji do 80 kilograma.

- Čast mi je da boksujem za velikana kakav je Slavija sa bogatom istorijom. U odličnoj sam formi. Očekujem kvalitetan meč jer se borimo s najboljim timom Austrije. Upoznao sam rivala, tamnoputi bokser koji se dosta kreće. Ipak u dobroj sam formi tako da se nadam pobjedi- rekao je Radović

Za mladog Mihajla Đekića ovo će da bude veliko iskustvo

- Drago mi je što imamo međunarodni izazov. Za mene je ovo veliko iskustvo da vidim gdje sam . Do meča ću upoznati rivala i sa trenerima napraviti pravu taktiku. Za nas je ovo sjajno da boksujemo protiv kvalitetnih rivala i vidimo gdje smo. Dobro smo radili, u formi sam tako da očekujem pobjedu- rekao je Đekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana