Bokseri Slavije oduševili navijače u punom Obilićevu

Darko Dragičević
Bokseri Slavije oduševili navijače u punom Obilićevu

BANjALUKA - Bokseri Slavije sjajno su se predstavili svojim navijačima i u dupke punoj dvorani "Obilićevo" savladali su Sombor rezultatom 10:4. Bokseri Slavije ostvarili su pet pobjeda uz dva poraza i potvrdili svoje ambicije.

"Zanima nas samo titula i daćemo sve da je osvojimo. Pokazali smo večeras da imamo veliki kvalitet.

Ekipa je odlično odboksovala sve mečeve, a posebnu zahvalnost dugujemo banjalučkoj publici. Banjaluka je pokazala da voli boks i nadam se da ćemo imati uspješnu sezonu.", rekao je Alen Rahimić, bokser Slavije.

Odličan debi pred banjalučkom publikom imao je i Nejc Petrič. Slovenački bokser u dresu Slavije do pobjede nad Vladimirom Berišom stigao je prekidom u prvoj rundi.

"Odličan početak sezone i velika pobjeda. Zadovoljan sam nastupom. Imao sam kontrolu od početka. najvažnije je da je ostvarena ekipna pobjeda.", rekao je Petrič koji se nedavno domogao i srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Budvi.

Tribine i mjesta oko ringa ispunjeni do posljednjeg mjesta,  a nakon pobjede nad Somborom zadovoljstvo nije krio ni Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

"Pobjeda nad Somborom i puna dvorana najbolja su nagrada za sav trud i rad koji smo uložili u minulom periodu. Ovo je za nas veliki vjetar u leđa i ogroman motiv da nastavimo sa još boljim radom.

Slavija je majka banjalučkog sporta, a Banjaluka je pokazala koliko je voli i i koliko joj je stalo sa se vrati na veliku scenu. Na dobrom smo putu.", rekao je Petković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana