Bokser Krune Bojan Stojčević uspješan na profi debiju: Ovo je tek početak

D. P.
Bokser Krune Bojan Stojčević uspješan na profi debiju: Ovo je tek početak

LAKTAŠI - Član Bokserskog kluba Kruna Bojan Stojčević prezadovoljan je poslije profi debija na kojem je na reviji "Najt of glori" zabilježio efektnu pobjedu. On je u duelu supersrednje kategorije (do 76,4 kilograma) prekidom u prvoj rundi savladao Tuzlaka Armina Beganovića.

- Dugo sam se pripremao pod budnim okom trenera Miće Batice Poletana i trud se isplatio. Odmah na početku uočio sam da protivnik nije u meč ušao maksimalno skoncentrisan i to sam iskoristio. Vjerujem da je ovo tek početak i da će moja karijera u budućnosti ići samo uzlaznom putanjom - naglasio je Stojčević.

Boks je počeo trenirati prije pet godina i gotovo svakodnevno iz rodne Gradiške putuje u Trn na treninge.

- Kada se nešto voli nije teško. Moj trud su prepoznali i pojedini sponzori koji su bili uz mene na ovom meču. Uspjeli smo da zatvorimo finansijsku konstrukciju i za predstojeće prvenstvo BiH i drugi profesionalni meč krajem marta. Očekujem puno od pojedinačnog prvenstva BiH i nadam se da bih mogao da osvojim medalju - nastavio je Stojčević, koji je aktuelni vicešampion Republike Srpske. Zahvalan je i organizatorima revije, prije svih Kamenku Juranu i Sergeju Adamoviću.

- Pružili su mi šansu da debitujem na profi ringu i to im nikada neću zaboraviti. Pokazali su da su ne samo dobri organizatori, već i dobri bokseri jer su i oni zabilježili efektne pobjede. Sigurno da će i u budućnosti organizovati uspješne revije i rado ću se uvijek odazvati, ako me pozovu - dodao je Stojčević.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana