BL VOLLEY slavio protiv Kule

Milan Zubović
BL VOLLEY slavio protiv Kule

BANjALUKA - Važna pobjeda banjalučanki u drugom kolu odbojkaške Premijer Lige BiH. Studentkinje su nakon izgubljena prva dva seta, ubacile u veću brzinu, prvo neutralisale prednost protivnika, a zatim i slavile u odlučujućem petom setu!

- Loše smo otvorile utakmicu, ali i "zapele" kad je bilo najvažnije. Na kraju smo zasluženo slavile - rekla je Katarina Vulić, mladi korektor banjalučanki. Trener Danilo Stokuća kaže:

- Čestitam djevojkama, jer su pokazale karakter, nisu dozvolile da nas protivnik pobijedi na našem terenu. Bilo je i grešaka, koje su donekle očekivane za ovu fazu takmičenja, ali očekujem da iz utakmice u utakmicu budemo sve bolji.

- Važna pobjeda, za sada smo bez poraza ove sezone, bez obzira na sve probleme koji nas prate. Zaista očekujem veću podršku, prije svega resornog Ministarstva porodice, omladine i sporta, koje nas ove sezone, očigledno ne prati ni u kom segmentu. Nadamo se da će konačno prepoznati da Banjaluka Volley, kao jedan od nosilaca razvoja odbojkaškog sporta zaslužuje veću pažnju - rekao je Draško Madžar, predsjednik Kluba i dodao:

- Čestitam djevojkama i stručnom štabu na važnoj pobjedi. Idemo dalje onako kako smo postavili ciljeve za ovu takmičarsku sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana