BEMA liga sva brojnija

G.S.
BEMA liga sva brojnija

BANjALUKA - Rukometna BEMA liga banjalučkih osnovnih škola svake godine je sve brojnija i kvalitetnija. Tako je već počelo treće izdanje ovog takmičenja koje privlači veliku pažnju.

Ove sezone u takmičenju će učestvovati 16 ekipa učenika šestih i sedmih razreda koji će se boriti do polovine maja. Već su odigrana i prva kola.

U grupi jedan su osnovne škole: “Miloš Crnjanski”, “Borisav Stanković”, “Dositej Obradović”, “Desanka Maksimović”, “Jovan Cvijić”, “Zmaj Jovan Jovanović”, “Branko Ćopić” i “Aleksa Šantić”. U grupi dva su škole: “Ivo Andrić”, “Sveti Sava”, “Ivan Goran Kovačić”, “Petar Petrović Njegoš”, “Stanko Rakita”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Branko Radičević” i “Vuk Stefanović Karadžić”.

Dječija liga je zamišljena kao mjesto za druženje, ali i sticanje radnih navika, te lijepa šansa da klubovi vide na djelu mlade talente koji bi kroz takmičenje mogli da zavole ovaj sport i ostanu u njemu.

- Učestvuje 300 takmičara, a prethodne dvije su pokazale da su svi bili zadovoljni ovim takmičenjem. I djeca i njihovi nastavnici - saopštili su organizatori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana