“Bema” liga: “Bugarska” škola osvojila pehar

D.K.
Foto: G.S.

BANjALUKA – Mladi rukometaši Osnovne škole “Georgi Stojkov Rakovski” pobjednici su “Bema” Rukometne lige osnovnih škola Banjaluka. Oni su u finalu u “Boriku” savladali vršnjake iz škole “Branko Radičević” sa 22:11.

Treće mjesto osvojili su momci iz OŠ “Desanka Maksimović”, koji su u borbi za bronzu nadigrali učenike OŠ “Ivo Andrić” – 23:12. Za najboljeg igrača izabran je Petar Vujaković iz pobjedničke ekipe, dok je njegov saigrač Boris Ignjatić najbolji strijelac sa 57 postignutih golova. 

- Organizacija je bila odlična. Zadovoljni smo kako smo odigrali, bili smo složni. Došli smo da pobjedimo i to smo i ostvarili. Naša priznanja su rezultat dobre igre cijele ekipe – uglas su poručili Vujaković i Ignjatić. 

Za najboljeg golmana proglašen je Miloš Grbić iz ekipe OŠ “Branko Radičević”.

- Malo mi je žao što smo izubili u finalu, ali sa druge strane, ovo mi je prvi trofej, pa mi je baš drago – dodao je Grbić. 

Organizator, RK Borac i ove godine uradio je sve da klinci uživaju u igri. 

- Ove godine učestvovalo je 18 škola, što je rekord ako ne računamo fudbal. Niko se nije povrijedio u ovih preko 90 odigranih utakmica i to mi je posebno drago – rekao je Vladimir Branković, direktor Borca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana