Beker će u zatvoru biti fitnes trener, učiće zatvorenike neobičnom sportu

GS
Foto: Arhiva

Legendarni teniser Boris Beker u Wandsworth zatvoru imaće nekoliko neobičnih uloga, a za ostale zatvorenike biće fitnes trener.

Beker je prije tri dana osuđen na dvije i po godine zatvora zbog toga što je sakrio imovinu i nakon toga proglasio bankrot i već je počeo s izdržavanjem kazne.

Slavnog tenisera, koji je tri puta osvojio Vimbldon, smjestili su u čuveni Wandsworth zatvor gdje je već proveo vikend. Kazna bi mogla preći u uslovnu ukoliko u prvoj polovini njegovo vladanje bude po propisima.

Ono što je zanimljivo, jeste da će Beker u zatvoru imati ulogu fitnes trenera i instruktora u teretani, potvrdio je bivši guverner Džeri Peterik u razgovoru za The Sun.

"Teretane su veoma popularne u zatvorima. To je posao koji mnogi žele, ali upozoravam da policajaci ne žele pokazivati nikakve znakove favorizovanja", rekao je Peterik.

Takođe, Beker bi mogao podučavati zatvorenike padelu, neobičnom sportu s reketom i lopticom koji je vrlo popularan u ovom londonskom zatvoru.

Zatvorenici navodno nisu još uvijek upoznali tenisku legendu, ali će kad-tad to biti slučaj.

Bekera je za vikend posjetila majka u zatvoru i otkrila da je nekadašnji trener Novaka Đokovića u zatvorsku ćeliju donio tenisku lopticu, prenosi Klix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana