Batar: Krupa želi da zadrži prvo mjesto

D. D.
Batar: Krupa želi da zadrži prvo mjesto

KRUPA NA VRBASU - Defanzivac Krupe Bojan Batar se oporavio i biće veliko pojačanje za jesenjeg šampiona Republike Srpske u nastavku takmičenja.

U prijateljskoj utakmici protiv Toška, iskusni fudbaler je odigrao posljednjih dvadesetak minuta, tako da ga trener Vladimir Ilić postepeno uvodi u igru, a minutažu je dobio i u pobjedi nad Sim Bau 5:2.

-Uspješno sam se oporavio i kad se ekipa vratila sa priprema u Medulinu počeo sam sa radom. Sve ide po planu, povreda je prošlost tako da uz dogovor sa stručnim štabom polako ulazim u igru. najbitnije je da se osjećam dobro i da nema nikakvih problema . Tako da se nadam da ću uskoro moći u potpunosti da izvršavam sve obaveze i da se vratim u formu koja me je krasila tokom boravka u Radniku i u jesenjem dijelu sezone- rekao je Batar.

Krupa je jesenji dio šampionata završila na prvoj poziciji a dovođenjem nekoliko igrača prije svih povratkom Nikole Dujakovića su potvrdili svoje ambicije.

-Sigurno je da će nam povratak Dujakovića donijeti dodatni kvalitet. Riječ je o iskusnom fudbaleru koji je igrao Premijer ligu BiH, a već je igrao ovdje tako da mu neće trebati vremena da se privikava na novi tim. Rezultati iz prvog dijela sezone su nam svakako obaveza da i na proljeće nastavimo sa dobrim partijama te da uradimo sve kako bi zadržali prvu poziciju - dodao je Batar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana