Dubičanima ponuđeno mjesto u Ligi BiH: Kozara traži podršku

G.S.
Dubičanima ponuđeno mjesto u Ligi BiH: Kozara traži podršku

KOZARSKA DUBICA - Rukometni klub Kozara godinama je pri vrhu prvenstva Republike Srpske i poznat je kao rasadnik talentovanih igrača. Nakon što je Mladost Banjaluka odustala od lige BiH, Rukometni savez Republike Srpske je pozvao ovaj klub da se izjasni o nastupu u elitnom rangu jer je završio na drugom mjestu.

Uprava kluba je zbog toga pozvala sve, od lokalne do entitetske zajednice i preduzeća, koji mogu da pomognu da klub igra u elitnom rangu kako bi napravili dodatni iskorak.

- Zar nije došlo vrijeme da istupimo korak dalje i postanemo oaza talentovanih igrača? Jeste, ali mi, nažalost, nemamo finansijska sredstva neophodna za takmičenje u ligi BiH. Imamo volju, želju, talenat, znanje, posvećenost, za takvu priliku se odavno borimo isključivo domaćim snagama, na šta smo naročito ponosni. U Kozari igraju samo naša djeca. Imamo veliku podršku roditelja, na čemu im neizmjerno hvala, ali i publike. Zato nam za ovu, za nas trenutno najvažniju utakmicu, treba i podrška ostalih - od lokalne do entitetske vlasti, Rukometnog saveza, privrednih subjekata, institucija i pojedinaca - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana