Banjalučka pivara još dvije godine uz košarkaše Borca

G.S.
Banjalučka pivara još dvije godine uz košarkaše Borca

BANjALUKA - Banjalučka pivara potpisala je novi ugovor o saradnji sa KK Borac Banjaluka za naredne dvije sezone 2023/24 i 2024/25.

Iz Banjalučke pivare ističu da je košarka jedan od strateških odabira kompanije kada je u pitanju doprinos sportu i gradu Banjaluka. Nakon odličnih rezultata KK Borca, Banjalučka pivara je odlučila da „Nagradi“ klub novim ugovorom.

-Drago nam je što su naši prijatelji iz KK Borac, nakon brojnih uspjeha, ponovo sa nama u Banjalučkoj pivari da ozvaničimo nastavak saradnje i u naredne dvije sezone. Svakako bismo iskoristili priliku da im čestitamo na osvajanju KUP-a Republike Srpske, kao i najboljem plasmanu u ligi BIH u posljednje dvije decenije, a želimo im mnogo sreće i sigurni smo da će nadmašiti rezultatska očekivanja, izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu,  nastaviće da zajedničkim djelovanjem rade na unaprijeđenju rada Kluba i na promociji košarke u cilju uključivanja mladih da se više bave ovim sportom. U Borcu navode da će im ova podrška itekako značiti.

- Ponosni smo što nastavljamo saradnju sa najvećim banjalučkim brendom Nektar pivom i ova podrška u narednom periodu će nam omogućiti da budemo još uspješniji, istrakao je Milan Đajić, predsjednik KK Borac.  

Banjalučka pivara je tokom 2023. godine podržala: Fudbalski klub Borac, Košarkaški klub Borac, fudbalsku reprezentaciju Srbije, Run and more polumaraton u Banjoj Luci, Fudbalski klub Rekreativo Banja Luka, Nektar Futsal Derventa, 4Fallcon trka Banja Luka i mnoge druge sportske inicijative.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana