Stevan Crnobrnja ispraćen na Paraolimpijske igre

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA - U Banjaluci je danas upriličen ispraćaj za Stevana Crnobrnju, člana Invalidskog odbojkaškog kluba "Borac" i reprezentativca BiH u sjedećoj odbojci, na Paraolimpijske igre u Parizu.

Stevan je prije tri godine, takođe, ispraćen iz Sportske dvorane "Borik" na Paraolimpijske igre u Tokiju, odakle se vratio sa bronzanom medaljom, donoseći čast i ponos svom klubu i gradu.

Crnobrnja je istakao da je nastup na Paraolimpijskim igrama kruna njegovog sportskog sna.

"Nastupiću za reprezentaciju BiH kao član `Borca`. Nadam se da ću se vratiti ovdje sa još jednom medaljom koju ćemo zajedno proslaviti", rekao je Crnobrnja.

On je zahvalio direktoru Sportskog centra "Borik" Nenadu Taliću i predsjedniku Skupštine grada Banjauka Ljubi Ninkoviću na podršci.

Ninković je naglasio važnost podrške sportistima, poput Crnobrnje, u njihovim naporima da promovišu grad na međunarodnoj sceni, te najavio inicijativu za isticanje Stevanove table sa imenom na Banj brdu koju su dobili svi banjalučki olimpijski pobjednici.

"Velika je čast i zadovoljstvo što imamo priliku da ispratimo sportistu poput Stevana Crnobrnje na Paraolimpijske igre u Parizu. Njegov uspjeh na prethodnim igrama, kada se vratio sa bronzanom medaljom, pokazuje snagu volje, talenta i posvećenosti", rekao je Ninković.

Talić je istakao da su Stevan i Invalidski odbojkaški klub "Borac" ambasadori Banjaluke i Sportskog centra "Borik" i da će im i dalje davati podršku. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana