Banjalučanin plasmanom na Olimpijske igre ostvario snove!

GS
Foto: Agencije

BANjALUKA- Plasman na Olimpijske igre san je svakog sportiste, a svoj će u Parizu ispuniti član Plivačkog kluba Borac Jovan Lekić.

Jedan je od trenutno samo četvoro sportista iz BiH koji imaju vizu za najveću svjetsku smotru, a narednih mjesec dana, koliko je ostalo do početka Igara, iskoristiće kako bi se što bolje spremio za nadmetanja sa najboljim svjetskim plivačima.

Čovjek koji dobro zna kako izgleda nastup na Olimpijskim igrama je Željko Panić. Iskustva iz Sidneja i Atine pokušaće da prenese na svog učenika, koji je već sada ostvario veliki uspjeh. 

Kao što to obično biva na ovdašnjim prostorima, vrhunski rezultat nije prepoznat od strane onih koji bi trebalo da pruže najveću podršku, piše ATV.

Sjajnu priliku da testira trenutnu formu Jovan će imati predstojećeg vikenda na tradicionalnom Međunarodnom mitingu Plivačkog kluba Borac. Cilj je, kaže, iz sedmice u sedmicu da podiže letvicu na viši nivo. 

Miting će biti održan na Gradskom olimpijskom bazenu. Kvalifikacije oba dana počinju u devet časova. Finalne trke sutra na programu su od 17 sati, dok će u nedjelju početi u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana