Bajern dao rok Barseloni i Levandovskom do subote

Tanjug
Foto: Tanjug

MADRID- Fudbalski klub Bajern poručio je rukovodstvu Barselone da poljski napadač Robert Levandovski može da pređe u katalonski klub uz obeštećenje od najmanje 50 miliona evra, prenose španski mediji.

Španski sportski list "Marka" navodi da čelnici Bajerna žele do subote da riješe situaciju sa Levandovskim, i podsjeća da Levandovski već nedjeljama pokušava da pređe u ekipu sa "Nou Kampa", ali da se dva kluba još nisu dogovorila.

Poljski napadač se pojavio početkom nedelje na startu priprema minhenskog kluba za narednu sezonu, iako je takvu situaciju fudbaler Bajerna želio da izbjegne.

Španski mediji tvrde da Levandovski ne želi da se pobuni i da izbjegava klupske obaveze sve dok transfer ne bude realizovan.

Bajern planira da u subotu predstavi tim za novu sezonu, a plaši se eventualnog sukoba Levandovskog i navijača minhenskog kluba, koji su ogorčeni na poljskog reprezentativca.

"Marka" tvrdi da čelnici Barselone pokušavaju da ubijede rukovodstvo Bajerna da spusti cijenu za poljskog fudbalera, ali njemački klub ne želi da proda Levandovskog za manje od 50 miliona evra.

"Fudbaleri Barselone za vikend putuju u Majami, a trener katalonskog kluba Čavi Ernandez očekuje da se Levandovski što prije priključi katalonskom klubu zbog čega će pregovori biti intenzivirani narednih dana", navodi španski list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana