Atletičarka Snježana Pisarić najbolji sportista Mrkonjić Grada u prošloj godini

Srna
Atletičarka Snježana Pisarić najbolji sportista Mrkonjić Grada u prošloj godini

MRKONjIĆ GRAD - Za najboljeg sportistu opštine Mrkonjić Grad u 2021. godini proglašena je atletičarka Snježana Pisarić, član Atletskog kluba “Maraton” iz Brčkog.

Drugo mjesto pripalo je fudbaleru “Slobode” Dušku Mitriću, a treće odbojkašici Ženskog odbojkaškog kluba “Balkana-MP” Ivi Sladojević.

Pisarićeva, koja je jedna od najboljih maratonki u Republici Srpskoj i BiH, rekla je novinarima nakon sinoćnjeg proglašenja najboljeg sportiste, da ju je priznanje iznenadilo i obradovalo.

“Atletikom sam se počela baviti dosta kasno, iz hobija, ali posljednje dvije-tri godine postižem vrhunske rezultate”, kaže Pisarićeva.

Ona je zahvalila opštinskoj upravi na vrednovanju njenog truda, svojoj porodici na razumijevanju, a kolegama u kolektivu i kolegama sportistima za podršku.

Titula najuspješnijeg sportskog kolektiva u prošloj godini pripala je Košarkaškom klubu “Mladost” koji se 15 godina takmiči u Premijer ligi BiH.

Najperspektivniji mladi sportisti su košarkaš “Mladosti” Mladen Arežina, fudbaler “Slobode” Vladan Todorović, odbojkašica Ženskog odbojkaškog kluba “Balkana-MP” Ivana Galić i član Stonoteniskog kluba “Mimoza” Damjan Marković.

Nagrađeni su i istaknuti sportski radnici Petar Mitrić, Gojko Đurić i Boro Vasić.

Za najbolje sportiste obezbijeđene su diplome, pehari i novčane nagrade.

Proglašenje najboljeg sportiste opštine Mrkonjić Grad je jedna u nizu manifestacija koje se organizuju u okviru obilježavanja 4. februara - Dana ove opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana