Atletičar Marko Šuković najbolji sportista u protekloj godini u Trebinju

Srna
Atletičar Marko Šuković najbolji sportista u protekloj godini u Trebinju

TREBINjE - Član Atletskog kluba /AK/ “Trebinje” Marko Šuković izabran je večeras za najboljeg sportistu grada za proteklu godinu, a Košarkaški klub /KK/ “Leotar” je najuspješniji sportski kolektiv.

Drugo mjesto među sportistima pripalo je članu Džudo kluba “Leotar” Božidaru Vučureviću, a treće dijele član KK “Leotar” Božo Žurasović i član Rukometnog kluba /RK/ “Leotar” Aleksandar Milojević.

U konkurenciji kolektiva drugo mjesto pripalo je RK “Leotar”, a treće dijele FK “Leotar” i AK “Trebinje”.

Šuković je rekao da je prvi put izabran za najboljeg sportistu Trebinja, da je uložio mnogo truda i rada i da će ga priznanje motivisati da bude još bolji.

Predsjednik KK “Leotar” Miodrag Batinić naveo je da je obaveza svih u klubu da nastave da rade i postižu dobre rezultate.

Gradonačelnik Mirko Ćurić pozdravio je sportiste i sportske radnike, čestitajući svima na uspješnoj godini i postignutim rezultatima.

Ćurić je podsjetio da svi trebinjski sportski kolektivi postižu zapažene rezultate, navodeći da je to na ponos svih u Trebinju, ističući da je ovaj grad oduvijek njegovao sportsku tradiciju.

“Grad Trebinje je uložio velike napore da podrži sve sportske kolektive i pojedinačne takmičare, te obezbijedi adekvatnu sportsku infrastrukturu i resurse, da bi se dobri i pozitivni rezultati i dalje nizali”, rekao je gradonačelnik.

Zlatna plaketa za životno djelo u sportu dodijeljena je Rajku Milojeviću - dugogodišnjem članu Karate kluba “Leotar”, “Ambasador sporta” je reprezentativka BiH u košarci Miljana Džombeta, a priznanje najbolji sportski sudija otišlo je u ruke košarkaškog sudije Dragana Porobića.

Priznanje za doprinos i razvoj KK “Leotar” dodijeljeno je Marku Raičeviću, dok je priznanje “prijatelj sporta” dobio Slobodan Bobo Radanović.

Priznanja za postignute rezultate u sportu dodijeljena su članu Planinarskog društva “Vučji zub” Petru Spaiću i Auto-moto karting klubu “Leotar”.

Posebno priznanje za razvoj biciklizma dodijeljeno je članu Biciklističkog kluba “Leotar” Blagoju Rosandiću.

Priznanje najbolji sportski radnik pripalo je predsjedniku Streljačkog kluba ratnih vojnih invalida Nedeljku Acu Mićanoviću.

Na večerašnjoj manifestaciji izabrani su i najperspektivniji sportisti u 2021. godini, dok je u muzičkom dijelu manifestacije nastupio Ranko Slijepčević.

Manifestaciju su organizovali Javna ustanova “Trebinjesport” i “Glas Trebinje”, uz pokroviteljstvo grada Trebinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana