Angelinu Topić oduševio dečko: Pogledajte kako je dočekao šampionku (FOTO)

GS
Foto: Telegraf

Angelina Topić je nova prvakinja svijeta u atletici u juniorskoj konkurenciji, pošto je slavila na prvenstvu u Limi čime je na najbolji način zaokružila juniorsku karijeru uz objedinjene titule prvaka Evrope i svijeta.

Time su zaliječene i rane sa Olimpijskih igara, gdje je imala peh i povijredila se na zagrijavanju, ali je sa polomljenom nogom uspjela da skoči dovoljno za finale, od kojeg je kasnije morala zbog povrede da odustane.

Angelinu su kao šampionku dočekali na aerodromu poslije puta iz Perua. Dobila je cvijeće od predsjednika Srpskog atletskog saveza Veselina Jevrosimovića, kao i od selektora Edina Zukovića, a fenomenalan gest imao je njen dečko, Aleksa Tomić, koji je takođe srpski atletičar.

On je Angelinu sačekao na aerodromu sa posebnom porukom. Odštampao je fotografiju šampiona svijeta i Olimpijskih igara na 100 metara - Nou Lajlsa, koji je imao čuvenu konferenciju kada je pričao o NBA šampionima i nelogičnosti da sami sebe zovu šampionima svijeta.

- Svjetski šampion čega? - pisalo je na papiru koji je Tomić donio pred Angelinu uz sliku najbržeg čovjeka planete.

Angelini se fotografija i duhovit doček očigledno dopao, pa je to podijelila na svom Instagramu uz smajli koji plače. Da li su u pitanju suze radosnice ili one od smijeha, svejedno je.

Ko je dečko Angeline Topić?

Aleksa ima 20 godina, takođe je srpski atletičar, koji je rođen u Ćupriji. On se takmiči u trkačkim disciplinama na 100, 200, 400 i 800 metara i dvostruki je šampion Srbije.

Ove sezone je na 200 mnetara trčao 21.84 sekunde, dok je "stotku" istrčao za 10.90. Najbolji rezultat na 800 metara mu je 1.50.32.

On i Angelina su već nekoliko godina u vezi, a ljubav se očigledno rodila na takmičenjima i reprezentaciji Srbije tokom juniorskih dana za oboje.

Na Instagramu često objavljuju zajedničke fotografije, gdje su čak i u neobičnim pozama i često zbijaju šale, pa sebe opisuju epitetima "tupan i glupan", piše Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana