Anđelin rezulat za ponos Šipova i Republike Srpske

GS
Anđelin rezulat za ponos Šipova i Republike Srpske

Članice Džu Džicu kluba Borac iz Banjaluke su u okviru reprezentacije Republike Srpske ostvarili izvanredne rezultate na Balkanskom prvenstvu održanom ru umunskom Piteštiju.

Na takmičenju u Rumuniju, koje je okupilo preko 1.200 takmičara iz 24 zemlje, Borac je nastupio sa šest takmičara, a čak četvoro njih se vratilo kući sa medaljama.

Zlatna medalja pripala je najtalentovanijoj takmičarki Milici Panić, srebrna Ani Jovičić, dok su bronzane medalje osvojile Anđela Prskalović i Anđela Muždeka.

Iako trenira u banjalučkom ‘’Borcu’’ Anđela Muždeka ima prebivalište u Šipovu.

Anđela treninge ne preskače, a za vrlo kratko vrijeme okitila se crvenim pojasom i brojnim medaljama. Njena volja, želja, istrajnost  i istinska ljubav poraziće sve protivnike na putu do cilja, prenosi SeeSrpska.

- Anđela je svoje roditelje, a i klub učinila ponosnim.

Ali uprkos njihovom talentu, volji, želji, rezultatima oni ne mogu bez naše podrške. Moralne i finansijske. Ne trebaju vam nikakvi marketinški trikovi, promocije i silne objave kada stojite iza pravih ljudi i podržavate ih. Dovoljno je da ih malo pogurate i da zajedno osvajate medalje. Bravo Anđela! – poručeno je sa Facebook stranice Šipovo on line.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana