Al Nasr zakazao ljekarski pregled za Ronalda, oglasio se i šef saudijskog kluba

Agencije
Al Nasr zakazao ljekarski pregled za Ronalda, oglasio se i šef saudijskog kluba

RIJAD – Fudbalski klub AlNasr zakazao je ljekarski pregled za Kristijana Ronalda, navodi CBS Sports

Šef kluba Marselo Salazar potvrdio je da su s portugalijskim fudbalerom u pregovorima o velikom ugovoru Salazar kaže da su to pregovori ogromnih razmjera.

Ronaldo navodno ima ponudu od 200 miliona evra godišnje na stolu, ali SunSport tvrdi da on tek treba odlučiti hoće li se pridružiti klubu ili ne.

-Čini se da je Al Nasr uvjeren da će se transfer dogoditi, čak je i rezervisao ljekarski pregled za Ronalda i smještaj za njegove predstavnike - navodi CBS Sports.

Tvrde da je klub optimističan da bi se posao mogao finalizovati za otvaranje januarskog prelaznog roka.

Formalnosti su navodno riješene i Ronaldo bi dobio veliku ulogu u smislu vođenja Al Nasra i potencijalne kandidature Saudijske Arabije za domaćina Svjetskog prvenstva 2030.

Šef kluba Salazar odbio je isključiti mogućnost sklapanja dogovora.

-Nije mi dopušteno reći da ili ne. Pričekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, radi se o pregovorima golemih razmjera, ne samo za klub, nego i za državu i za svjetski nogomet, a koje moraju voditi viša tijela. Ono što mogu reći je da je Ronaldo jedan od najboljih uhistoriji nogometa. Uvijek mi je bio primjer kao sportista, zbog volje koju pokazuje za pobjedom. A onda sam, kao portugalijski građanin, uvijek navijao za njega . rekao je za Flashscore.

Ronaldo trenutno nema klub nakon što mu je raskinut ugovor u Manester Junajtedu poslije njegovog eksplozivnog intervjua s Pirsom Morganom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana