Abramovič se nakon tri godine pojavio na stadionu Čelsija i ugostio predsjednika Izraela

GS
Foto: skrinšot

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič rijetko se pojavljuje u Velikoj Britaniji, ali ovoga puta se odlučio za dolazak u London gdje je ugostio izraelskog predsjednika Isaka Herzoga na izložbi umjetničkih slika u čast sportista poginulih u holokaustu.

Abramoviču je u aprilu 2018. godine istekla preduzetnička viza, nakon čega nije imao pravo posjetiti porodicu u Londonu.

Ipak, stvari su se promijenile pošto je Rus nedavno dobio izraelski pasoš s kojim može ući u Britaniju, a Abramovič je sada ugostio Herzoga na izložbi "49 plamena", koja je održana na stadionu Čelsija Stamford Bridžu.

PR služba izraelske vlade objavila je fotografiju Abramoviča dok se smiješi i razgovara s Herzogom dok su stajali iznad terena na stadionu u zapadnom Londonu.

Događaj je navodno bio "mali", a prisustvovalo mu je oko 50 ljudi. Novoizabrani predsjednik Izraela Herzog bio je jedan od pokrovitelja izložbe u sklopu kampanje "Reci ne antisemitizmu" koju vodi Čelsi.

Abramovičeve fotografije potaknule su priče da bi 55-godišnjak u utorak mogao gledati meč Lige prvaka između Čelsija i Juventusa na Stamford Bridžu. Rus je posljednji put bio na tribinama kada je Čelsija u maju pobijedio Mančester Siti u finalu Lige prvaka 2021. na stadionu Dragao u Portu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana