Talentovanima podijeljene stipendije

Glas Srpske
Talentovanima podijeljene stipendije

Banjaluka - U sklopu saradnje Ministarstva porodice, omladine i sporta RS i "Glasa Srpske" na sinoćnjoj manifestaciji dodijeljene su stipendije desetorici najperspektivnijih sportista, kao i jednom sportisti sa invaliditetom.

- Sportski savezi kandidovali su one sportiste za koje smatraju da zaslužuju ovogodišnju nagradu, dok je naša stručna komisija izabrala 11 najperspektivnijih koji će dobiti novčanu nagradu. Ovim potezom želimo da damo podsticaj mladima širom Srpske da se bave sportom, što će svakako pozitivno uticati na njihovo fizičko i mentalno zdravlje - izjavila je ministarka porodice, omladine i sporta RS Jasmina Davidović, koja je prije završne manifestacije organizovala prijem za perspektivne sportiste.

Među nagrađenima su Bojan Marković (fudbal), Uroš Mučibabić (kik-boks), Vasilije Vujičić (džudo), Rastko Lečić (odbojka), Vanja Mićić (tekvondo), Sara Lučić (atletika), Snežana Marković (stoni tenis), Nikola Bjelajac (plivanje), Simo Josipović (boks), Dalibor Ilić (košarka), Momir Ašonja (Šahovski savez invalida).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana