Dočekajte 100. rođendan

Milan Zubović
Dočekajte 100. rođendan

Banjaluka - Pripreme za 62. Izbor deset najboljih sportista u punom su jeku, a podršku "Glasu Srpske", organizatoru jedne od najstarijih manifestacija ovog tipa na Balkanu, dali su dugogodišnji poslovni partneri.

Direktor "Glasa" Boris Dmitrašinović zahvalio je na podršci kao i odličnoj saradnji "Dunav osiguranju", fabrici obuće "Bema" i "Depotu".

- Naši stalni partneri uvijek su pokazivali veliku dozu ozbiljnosti i sa njima je uvijek bilo jednostavno sarađivati. Godinama su bili uz nas, davali nam podršku bez koje manifestacija ne bi bila organizovana na vrhunskom nivou - rekao je Dmitrašinović.

Direktor direkcije za osiguranje "Dunav osiguranja" Bojan Popović poželio je da Izbor deset najboljih sportista dočeka i veliki jubilej - 100. izdanje.

- Nama je veoma značajno da učestvujemo na ovakvoj manifestaciji koja je značajna za Republiku Srpsku i Banjaluku. Održavali smo je niz godina unazad i tako će biti i u narednom periodu te ćemo se truditi da što više podržimo ovakve stvari. Dočekali smo da Izbor bude održan 62. put i nadam se da će doći do 100. godišnjice i uvijek ćemo biti uz Izbor - rekao je Popović.

Tehnički direktor fabrike obuće "Bema" Marinko Umičević pohvalio je saradnju i zahvalio "Glasu" u ime radnika i vlasnika firme.

- Vežu me emocije za ovu kuću jer sam ovdje prije 42 godine počeo da radim kao učenik, da bih nakon dvije godine prešao u novu fabriku. Drago mi je da se ova manifestacija održava u ovako teškim vremenima, a svi znamo da nije prekidana ni u ratu. Slijedi nam 62. Izbor, što je impozantna cifra i ponosan sam što sam dio tog tima u granicama u kojima možemo da pomognemo. Predsjednik sam Košarkaškog kluba invalida Vrbas i zbog toga mi je drago što je posljednjih godina uvedena nagrada za sportiste sa invaliditetom. Manifestacija je dio nas, dio Republike Srpske i moramo voditi računa o sportu i kulturi. Svi jedva čekamo manifestaciju u Banskom dvoru kada se na jednom mjestu okupe sportisti iz Republike Srpske i Srbije na lijepom druženju. Čestitam "Glasu", direktoru i novinarima koji se trude da to sve bude dobro organizovano - istakao je Umičević.

Finalno veče Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske biće održano 21. decembra od 20.10 časova u Banskom dvoru uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske.

Grujić

Direktor "Depota" Novo Grujić izrazio je zadovoljstvo zbog cijelog događaja i naglasio da će saradnja sa "Glasom" biti nastavljena.

- Posljednje četiri godine svojim skromnim sredstvima "Depot" podržava manifestaciju Izbor deset najboljih sportista. Svaka organizacija manifestacije do sada je uredno i transparentno sprovedena te se nadam da će "Glas" nastaviti da radi sa istom energijom i žarom - rekao je Grujić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana