Veličanstven spektakl: Đoković trijumfuje pred Ajfelovom kulom (FOTO)

GS
Veličanstven spektakl: Đoković trijumfuje pred Ajfelovom kulom (FOTO)

PARIZ - Novak Đoković iznio je svoje zlato pred hiljade navijača u Parizu, pred Ajfelovu kulu!

Na ceremoniji proslave olimpijskog šampiona, kakvu do sada nije doživio, Nole je izašao na binu ogrnut srpskom zastavom i sa medaljom oko vrata. Održao je emotivan govor, jer je opet osjetio kako mu naviru emocije.

- Ovo je vrhunac svakog sportiste, kad ste mladi sanjate da predstavljate zemlju. Postoje grend slemovi, postoji Rolan Garos jedan od najvećih turnira za nas, a kada predstavljam Srbiju, to je velika čast i privilegija i ovo je definitivno najveći uspjeh koji sam ostvario. Zbog emocija koje sam prolazio juče, to nikad nisam osjetio u životu, sa 37 godina bio sam bolji od mlađih momaka, uspio da osvojim zlato i ne postoji ništa ljepše od ovoga, rekao je Nole.

- Osjećam ovdje sjajnu podršku, vi ste sjajni i najbolji na svijetu. Svaki sport, svaki stadion je ispunjen do kraja. Htio sam nešto da gledam i nisam mogao da nađem karte. Mogli ste neku da 'ukradete' za mene. Šalim se, nevjerovatni ste, fanatastična energija. Ovo su mi pete olimpijske igre, nosio sam zastavu Srbije i mislio sam da je to najbolji osjećaj za sportu, sve do juče, kada sam osvojio zlato. Hvala vam što ste napravili ove Igre posebnim za svakoga, dodao je Đoković u poruci zahvalnosti Parizanima.

Novak posljednja 24 sata nikad neće zaboraviti, jer u svakoj sekundi uživa u najemotivnijem uspjehu svoje velike, najveće karijere. Pogledajte kako je bilo u Parizu ovog popodneva, piše Mondo.

 

https:/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Olympic Games (@olympics)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana