Umalo tuča dvije odbojkašice u finalu OI

GS
Umalo tuča dvije odbojkašice u finalu OI

Triler finale Olimpijskih igara u odbojci na pijesku pripalo je igračicama Brazila koje su u finalu pobijedile Kanađanke rezultatom 2:1 u setovima, s tim što se više priča o onom što je viđeno na mreži nego o samoj partiji!

Igrao se treći set, odlučujući, kada su Kanađanka Brendi Vilkerson i Brazilka Ana Patrisija ušle u verbalni klinč. Čak smo vidjeli i upiranje prstom od strane Brazilke, da bi sudija bio taj koji je pokušavao da smiri strasti koje su uzavrele.

Donekle mu je uspjelo, dao im je po žuti karton kasnije, da bi pravi šou nastao nedugo zatim - u trenutku kada je di-džej pustio pjesmu "Imagine" od Džona Lenona.

Zbog pjesme za koju se smatra da je nezvanična himna OI, igračice su potom krenule da se smiju i aplaudiraju jedna drugoj - dok je i publika na tribinama takođe pjevala i aplauzom pozdravila potez di-džeja, prenosi Telegraf.

- Mi smo takmičarke i borimo se za istu stvar: postoji samo jedna zlatna medalja. Odmah poslije utakmice, sve je to ljubav i poštovanje. Izvlačimo ono najbolje jedni u drugima i čast mi je da igram protiv ovog tima - rekla je Kanađanka poslije meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana