Ubović: Perfektna odbrana nam je donela pobedu

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

PARIZ - Reprezentativac Srbije u vaterpolu Nemanja Ubović izjavio je danas da je perfektna odbrana donijela Srbiji pobjedu u meču polufinala Olimpijskih igara.

"Sve ste videli. Čestitao bih ekipi na izuzetnoj agresivnosti i velikoj borbi. Ispoštovali smo plan i uspeli da prevaziđemo probleme sa početka. Mentalno smo bili veoma jaki i ponovo bih želeo da čestitam saigračima. Verovali smo jedni u druge, bili smo agresivni i igrali smo jako. Doveli smo odbranu do perfekcije i to nam je na kraju omogućilo trijumf", izjavio je Ubović za RTS.

Vaterpolista Srbije Miloš Ćuk je takođe istakao da je defanziva bila ključna za pobjedu i prolaz u finale.

"Željom i voljom smo sve odradili. Odbrana je funkcionisala najbolje i tako smo dobili meč. Idemo dalje, osvojili smo medalju i nećemo se zadovoljiti ovim. Nije nam važno ko nam je protivnik, bavićemo se nama samima i imamao vremena da se pripremimo. Verujem da ćemo biti pravi u finalu", rekao je Ćuk.

Vaterpolisti Srbije pobijedili su danas u polufinalu OI reprezentaciju SAD rezultatom 10:6, u finalu će igrati protiv pobjednika meča između Hrvatske i Mađarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana