Tom Kruz zatvorio Olimpijske igre u stilu "Nemoguće misije" (VIDEO)

GS
Tom Kruz zatvorio Olimpijske igre u stilu "Nemoguće misije" (VIDEO)

PARIZ - Holivudski glumac Tom Kruz je na spektakularan način zatvorio ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu i time započeo pripreme za naredne koje će se održati u Los Anđelu 2028. godine.

Mediji su mnogo pisali da je glumac u Parizu zbog snimanja novog dijela serijala "Nemoguća misija" i da bi bodrio SAD.

Međutim, osim toga, on je dobio i tu čast da zatvori Olimpijske igre.

Mjesecima se Kruz pripremao da izvede akrobaciju skoka padobranom tokom ceremonije zatvaranja, a veliko finale je zamišljeno da glumac i producent ide do krajnjih granica, a krajni cilj su mu Olimpijske igre 2028. i sljedeći grada domaćin - Los Anđelesa.

Trostruki dobitnik Zlatnog globusa krenuo sa vrha "State de France" pijre nego što je stigao do svog prvog odredišta - terena na stadionu, prenosi „Kurir“.

On je "sletio" na scenu i krenuo da se pozdravlja sa američkim sportistima da bi došao do centra terena, uzeo zastavu, sjeo na motor kao lik iz „Nemoguće misije“, Itan Hant kojeg glumi u ovoj franšizi i krenuo pariskim ulicama do aviona koji ga je odveo u SAD da bi tamo donio zastavu.

Iskočio je iz aviona u kalifonijsku divljinu i zatim stigao do čuvenog holivudskog znaka u losanđeleskim brdima, da bi zastavu predao legendarnom atletičaru Majklu Džonsonu.

„Red hot čili pepers“, Bili Ajliš i naravno Snup Dog su poželjeli dobrodošlicu OI u Los Anđeles.

Kruz je 2004. pomogao je u nošenju olimpijske baklje u Los Anđelesu, koja ima za cilj da širi poruku mira i prijateljstva među narodima, a koja je na kraju stigla do Atine koja je te godine bila domaćin OI.

Kruz je bio u Parizu prvih nekoliko dana letnjih igara, a prvi put je viđen na ceremoniji otvaranja duž reke Sene 26. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana