Strijelac pobjedonosnog gola: Idemo da osvojimo Olimpijske igre!

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

PARIZ - Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić izjavio je danas, nakon pobjede nad Grčkom u četvrtfinalu Olimpijskih igara, da Srbija hoće da pobijedi na turniru i da će spremno dočekati polufinale.

"Pre svega da čestitam Grcima na borbi, moglo je da ode u oba smera. Uspeli smo da pobedimo, ovo je sreća i božija volja. A i nagrada za poraze u četvrtfinalima, treniranja i borbe. Niko nije zadovoljan ovim, moramo da dobijemo još dve utakmice", rekao je Jakšić.

Jakšić je rekao da srpski tim uvijek dobije dodatnu motivaciju nakon takmičenja u grupi, jer je to najbitnije.

"Neću da pričam, ostale su dve utakmice i idemo da osvojimo", dodao je Jakšić.

On se osvrnuo na pobjednički gol, poručio je da će reprezentacija Srbije spremno dočekati polufinale.

"Naravno da nisam verovao, bilo je Bože pomozi i ušlo je. Sledećih 30 će otići preko gola, ali ovo je sve timski. Verovao sam u pobedu kao i svi momci ovde. Ko god da dođe u polufinale bićemo spremni i idemo dalje", izjavio je Jakšić.

Srbija je danas u četvrtfinalu OI pobijedila Grčku rezultatom 12:11, golom Jakšića u posljednjim trenucima utakmice, a u polufinalu igrati protiv pobjednika meča između Australije i SAD.

Srbija je završila kao četvrtoplasirana u grupi B, u četvrtfinalu je igrala protiv Grčke koja je bila prvoplasirana u grupi A.

Povezane vijesti:

Ova golčina odvela je Srbiju u polufinale OI! (VIDEO)

Vaterpolisti Srbije nakon drame u polufinalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana