Stevanović odredio spisak Delfina za Pariz

GS
Foto: OKS

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije odredio je sastav nacionalne selekcije za Olimpijske igre u Parizu. Poslije četvorodnevnog rada sa reprezentacijom Crne Gore u Podgorici, Stevanović je po povratku u Beograd saopštio sastav.

Srbiju će na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati: Radoslav Filipović, Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Nikola Dedović, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Petar Jakšić, Viktor Rašović i Vladimir Mišović.

Stevanović je u dva navrata skraćivao spisak, a u posljednjem trenutku sa njega su „otpali“ golman Dimitrije Rističević i centar Đorđe Lazić. U sastavu za Pariz nema ni Marka Radulovića i Vuka Milojevića, koji su prošle godine igrali na Svjetskom šampionatu u Fukuoki, dok su ponovo u nacionalnom timu iskusni Miloš Ćuk i Nikola Dedović.

Prvi meč Srbija 28. jula igra sa Japanom. Dva dana kasnije rival će biti Australija, a potom na svaka dva dana igraće se sa Španijom, Francuskom i na kraju sa Mađarskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana