Srpski vaterpolista otkrio kako ih je Đoković motivisao

GS
Foto: GS

Tri zlata donosi Srbija iz Pariza. Poslije strijelaca Damira Mikeca i Zorane Arunović, a zatim i Novaka Đokovića u tenisu, obradovali su svoju zemlju i vaterpolisti Srbije pobjedom nad Hrvatskom u velikom finalu.

Nije bilo lako. Srbija je prošla grupu sa skorom 2-3 sa četvrtog mjesta, ali je zaigrala najbolje kada je najpotrebnije.

Pobijedila je Srbija na tom putu selekcije Grčke, potom SAD, a na kraju i Hrvatsku. Ali bilo je dosta kolebanja poslije tog poraza od Australije kada je u pomoć priskočio i najbolji sportista na planeti - Novak Đoković.

"Hvala svima na podršci, hvala i svim sportistima koji su nas podržavali, hvala Novaku Đokoviću koji je došao kod nas posle poraza od Australije, to nam je bila takva injekcija jedna, hvala nama međusobno koji smo bili tim, ostali to do kraja. Mogu do sutra da pričam koliko sam srećan, mi smo šampioni, ovo je za sve nas. Srbija je ponosna zemlja, mala, ali ponosna. Mi smo poznati po sportu, srpskom inatu. Ovo je za sve nas. Od trnja do Zvezda", objasnio je srpski vaterpolista Strahinja Rašović, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana