Srpski biciklisti Jelena Erić i Ognjen Ilić žele da ostave dobar utisak na OI

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Srpski biciklisti Jelena Erić i Ognjen Ilić izjavili su danas u Beogradu da putuju u Pariz sa ciljem da ostave dobar utisak na debitantskom učešću na Olimpijskim igrama.

“Meni je uspeh što ću učestvovati i što prvi put Srbija ima predstavnicu na Igrama. Moj cilj je da uđem u deset najboljih, ali što ne sanjati i medalju. 

Šta god da se desi i više je nego dobrodošlo i borićemo se da to ostvarimo”, izjavila je Erić na konferenciji za medije na aerodromu “Nikola Tesla”. 

Ognjen Ilić je izjavio da je ponosan zbog učešća na Igrama. “Biti u ekipi koju predvode Novak Đoković i Nikola Jokić, sa 113 najelitnijih srpskih sportista za mene je nešto posebno. Otkad sam počeo da se bavim biciklizmom, sanjao sam o OI. Očekujem da dam maksimum i videćemo koji će rezultat doneti”, izjavio je Ilić. 

Selektor Miloš Miladinović rekao je da se nada dobrom rezultatu biciklista na OI.

“OI su kruna karijere svakog sportiste i trenera. Meni je čast što sam tamo, prvi put u istoriji imamo predstavnika u ženskoj konkurenciji. Videćemo na samoj trci, očekuje nas par treninga da vidimo stazu i taktičke neke stvari, pa ćemo videti”, rekao je Miladinović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana